dimarts, 26 de juny del 2012

Tenim taula d'aigua




Feia dies que li donava voltes a tenir una taula d'aigua per jugar al balcó.
A l'Ona li agrada estar a fóra jugant i si hi ha aigua pel mig, millor que millor.
A més, aquí el temps per ser estiu no és que sigui molt calurós que diguem, així que en dies lletjots o que estiguem per casa, em semblava que s'havia de tenir alguna alternativa aquàtica.

 L'altre dia, tornant a casa, hi havia aquest escriptori al costat d'un contàiner, no ens ho vam pensar ni 5 minuts, cap a casa! Que ja sabem què farem amb tu!
  Teniem un parell de recipients que eren els perfectes per l'aigua i la sorra, així que el Jon va agafar mides i va fer un parell de forats a la taula, després va serrar una mica les potes perquè li quedés a la mida  a la peque i... alehop!! ja tenim taula per jugar i jugar sense parar!!!



 Avui l'hem provat i ha sigut genial!! L'Ona s'ho ha passat teta!!
Com sempre ha començat molt discretament,jugant amb la sorra,



picant un pot a l'aigua,



 i  al cap de pocs minuts estava completament xopa!! Picant l'aigua sense parar, rient, posant sorra cap aquí i cap allà...


Què divertit!!! Més, més!!! Estic convençuda que li donarem moooolt ús!






1 comentari:

  1. Uola, el balcó amb una reixeta, quina bona idea ! Però al nostre balcó no s'hi podria enganxar pk és una mena de vidre... jo!

    Al David tb li vam preparar un balcó sensorial però tot i que s'ho va passar molt bé,la terra i etc, etc van acabar a la terrassa del veí, que la té superneta, oh horror !!

    A més a més, amb la calor k fa aquí , com no sortim a les 4 de la matinada ...

    Qué bé que s'ho passa la peque !!

    ResponElimina

Deixa el teu comentari