dimecres, 11 de juliol del 2012

Associem sons...

A la Ona li encanta la seva capsa d'instruments, li agrada agafar-los i fer-los sonar durant una estona.
Per això volia provar una activitat amb ella. Volia saber si sabria associar el so de l'instrument amb la seva imatge.


Hem començat per assegurar-nos que sabia aparellar la imatge amb l'instrument. En treiem un de la capsa, l'escoltavem i buscavem la imatge que li corresponia.



 Ho ha fet perfecte, no ha tingut dubte amb cap. Molt bé! Doncs, anem al següent pas!


Després hem montat un "xiringuito" amb dues cadires i una manta. Des del darrera fariem sonar els instruments sense que ella els veiés, només els escoltaria.
Davant al terra hem anat posant vàries imatges. El Jon feia sonar un instrument sense ensenyar-lo i la Ona havia d'agafar la imatge corresponent i li havia de portar, d'aquesta manera comprovava que estava bé.

La primera vegada, li ha costat una mica perquè no entenia la dinàmica de l'activitat...escoltar sense veure què sona??agafar la foto??no poder anar a tafanejar darrera les banbalines?? Bufff,què difícil!!


Però després de tornar-li a explicar, ho ha entés perfectament. Es sentava al terra escoltant, després agafava la foto i ràpidament anava a veure si coincidia.





Ha estat súper divertida, s'ho ha passat d'allò més bé. Cada vegada que encertava l'instrument amb la seva imatge es posava a picar de mans i venia corrents cap a mi emocionada per preparar-se per la següent audició. Ens ha agradat molt, ens ho hem passat molt bé. Hem aprofitat per fer una mica el mico i a més, hem pogut compartir-la tots tres. Què més es pot demanar?? Doncs.... tornar-ho a fer un altre dia.... Fet!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari