dimarts, 3 de juliol del 2012

Com ho veus? Jo blau...i tu??



Després de fer el llibre del color groc, ara li ha tocat el torn al blau.
Ja fa dies que el vam fer i vam utilizar diferents materials per confeccionar-lo.

Aquí vam utilizar pintura i oueres. Es tractava de posar pintura a la base i anar marcant el full.
Tot el que sigui picar i pintar a la Ona li encanta, va estar una bona estona entretinguda estampant les oueres per tooota la fulla.





Un altre dia, vam posar pintura a les mans i va deixar marcada la seva huella unes quantes vegades (al final ja gairebé ni s'apreciava) però va ser molt divertit i una sensació molt agardable el tenir pintura per tota la mà.





Ara li va tocar el torn a les ceres, encara no les haviem utilizat mai i sembla que li van agradar força, a més no embruten gens i pinten sense fer massa esforç.
També és veritat que qualsevol activitat que li proposis que s'hagui de pintar, la peque està encantada. S'ho passa bomba, però no li pots treure els ulls de sobre perquè a la mínima ja t'ha pintat totes les parets!! 

És tant "apañá" que pinta amb les dues mans!! Aiixxx


Vaig trobar en una tenda dels xinos, aquestes tampons d'animals de gomaespuma per estampar i no em vaig poder resistir! L'Ona de tots els que havia a la capsa, va escollir dos i els va sucar amb pintura i els va estar estampant una mica.  Era la primera vegada i la veritat, que això d'estampar és molt complicat si vols que surti bé perquè s'ha d'intentar no moure el tampó, apretar una miqueta i aixecar a poc a poc. Per tant, en aquestes edats que no controlen massa, doncs el resultat queda una mica mogut, però ja anirem millorant.





Aquí va estar enganxant gomets blaus. Està feta una especialista en treure'ls i posar-lo's a la fulla. Ho fa tant ràpid que hi ha moments que els posa de dos en dos!




Amb paper de celòfan blau vam fer el fons d'un "ojo de buey" i l'Ona es va passar estona mirant per la finestra....Jo ho veig tot de color BLAU i tu??...



2 comentaris:

  1. Què bonic !! quan creixi li agradarà tant veure-ho !!!! jo guardo tot el que anem fent .

    ResponElimina
  2. Ona, estas molt treballadora i molt aplicada, ho fas molt bé,la teva amiga té tota la raò, guarda-ho tot.Quina gracia que fa la Ona, trobo que te els andares de Jon i les manetes de sa mare.
    Mª Teresa. Petons!!!!

    ResponElimina

Deixa el teu comentari