dilluns, 27 d’agost del 2012

Cordills i rotllo de cartró


 L'altre dia vam estar provant una nova tècnica de pintura fent servir rotllos de cartró (de cuina i de paper de vàter), cordills i pintura.

Consisteix en embolicar el cordill al voltant del cartró i passar-lo per la pintura (com si fos un corró o rodillo) i estampar-ho al paper.  (a més de pintar és una manera de reutilizar els rotllos de cartró!)




 Nosaltres ho vam intentar....dic intentar perquè no vam aconseguir l'èxit que esperàvem, ja que el cordill que vam utilitzar era massa prim, llavors quan el passavem per la pintura també s'embrutava el cartró, per tant, quan estampavem el paper quedava també marcat i no s'apreciava massa bé el dibuix del cordill.




Per la propera haurem d'utilitzar un cordill o corda més gruixuda, d'aquesta manera ens evitarem el problema i ens quedarà el contorn més nítid i marcat.



Nosaltres vam pintar paper d'embalar i després una bossa de paper lila.
Trobo que és una bona idea per fer servir aquest paper estampat per embolicar els regals. Els dóna un toque especial i amb l'afegit que ho han fet els nens ells sols.




I com sempre, pintar és un moment molt agradable sobretot pels peque que s'ho passen bomba i qualsevol proposta l'accepten encantats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari