dijous, 30 d’agost del 2012

Joc de pesca


Ja fa un temps que vaig fer un joc de pesca amb feltre de colors.
 És un joc que sempre m'ha cridat l'atenció, al mercat n'hi ha molts preciosos de fusta, però com que també és un joc molt fàcil de fer, doncs amb troços de feltre em fet el nostre propi. Que a més, un cop plegat queda en unes dimensions molt reduïdes i així ens el podem endur on volguem.



Al principi el vam utilitzar poquet perquè a l'Ona no li feia massa gràcia. Els peixos si li cridaven l'atenció però l'objectiu de pescar no, suposo que li costava una mica per la precisió i paciència que s'ha de tenir per aconseguir pescar un peix.




Fa poc que l'estem utilitzant un altre cop, ja que és capaç de coordinar millor el seu moviment i la precisió per no moure massa el fil de la canya i apropar-lo on hi ha l'iman per pescar el peix. A més,com que està molt interessada pels colors, és un manera de reconèixer'ls ja que ella va senyalant i dient (a la seva manera) el nom dels colors o jo li demano que em busqui el peix de color "x" i ella l'ha de trobar. També a vegades aprofitem per contar.




És un joc que té moltes opcions, no només la de pescar els peixos en si (per tant per treballar l'atenció i la coordinació visomanual) sinó també per aprendre els colors, els números, les formes, el concepte d'igual/ diferent, gran/petit i moltes més.
Nosaltres encara estem en la fase bàsica...la de pescar tot i que ja anem introduint-nos en pescar per colors o per formes.
Ens hi podem passar una bona estona ben entretingudes! Així que anirem millorant la nostra tècnica!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari