dissabte, 15 de setembre del 2012

Ja tenim argolles (o servilleteros)



Doncs això, hem fet unes argolles per posar els tovallons de cadascú de nosaltres.
Són molt senzills de fer, a més, és una manera de reciclar els rotllos de cartró de cuina o de vàter.

La gràcia d'aquesta activitat (a part del reciclatge) és que la poden fer els peques de la casa. Es pot adaptar el "com fer-ho" en funció de l'edat.
L'Ona en aquest cas, només ha pintat amb pintura, a la seva manera, fent ratlles palets, gargots...
Però quan els nens són més grans poden fer algun dibuix en concret o no, poden escriure el nom de cadascú o les inicials...





En referència a la pintura, Ona ha escollit ella tres colors...i la seva selecció m'ha semblat curiosa..blau, vermell i blanc...sospitós! (no, no té res a veure amb França!! sinó amb uns colors "esportius", no dono més pistes!!)


Seguim, no ens desviem...Un cop està pintat, decorat, escrit, el que sigui. Amb un cúter es pot tallar en cercles i els cilindres poden ser tant amples com vulguem. Contre més estrets més en sortiran.





Trobo que és una bona idea,  no només per fer servir per cada dia sinó quan hi ha algun dinar,sopar familiar o amb amics, festes , invitats,..sempre fa gràcia tenir una argolla personalitzada i més si l'ha fet el petit de la casa. I estic segura que algun adult s'animaria i també li donaria el seu toc personal.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari