dissabte, 8 de setembre del 2012

Natilles de coloraines



Una altra activitat que podríem catalogar-la com a sensorial, dolça, creativa i per que no, per menjar-se'la.
Vam fer unes natilles però vam reservar una miqueta per experimentar i per jugar amb ella,  amb els colors i les textures.

Teníem tres recipients petits, en un hi vam posar unes gotes de colorant alimentari magenta. En un altre colorant blau i en un tercer, la natilla sense res més. Per tant,ens van quedar tres colors una mica pastelons però lo suficientment contrastats.

Vam col·locar els tres potets dins d'una safata per no fer massa merder i tenir l'espai una mica delimitat.



L'Ona va començar l'experiència tocant cada un dels potets, encuriosida per saber què era aquella "cosa" de colors. Sincerament al principi no li feia massa gràcia, semblava que no gosava tocar-ho. Així que després de comprovar que allò no mossegava va optar per abocar el contingut dels recipients dintre de la safata.



Llavors en aquest moment va començar a gaudir, tocant barrejant els color,creant-ne de nous (això si, no volia ni tastar-ho!! jo li vaig donar a provar, però no en volia saber res, així que ja no vaig insistir..i no la va tastar més!!Increïble!! (feia dies havia devorat el postre infantil i avui no en volia saber res de les natilles! En fi, així son els crios...imprevisibles!!



Es va passar força estona entretinguda jugant, remenant, pringant-se les mans, fent dibuixets amb els dits...



Al cap d'una estona, com no podia ser d'una altra manera, vam posar les natilles sobre d'un paper ben gran i vam estar pintant el paper. Després quan va estar sec, el vam penjar amb la resta de les creacions artístiques.



Tot i que no va voler tastar les natilles, va disfrutar com una enana, a més tot feia una oloreta..mmm, les mans, els pots, el balcó, l'habitació...
Segur que la tornem a fer en una altra ocasió que no costa res de preparar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari