dimecres, 28 de novembre del 2012

Pintem sobre el cartró



Ja fa un temps vam utilitzar aquesta tècnica ( imprimant fulles dels arbres, mireu aquí) i com que és una activitat fàcil, ràpida i màgica per l'efecte sorpresa que crea, almenys a la Ona sí ...i suposo que als demés també. Doncs ens hem animat a repetrir l'experiència variant els elements.

A casa tenim un fotimer de cartró (osease..molt, molt, molt) que anem arreplegant per després reutilizar, així que per donar-li una mica d'ús..que ja toca... vam pintar directament a sobre...tot s'hi valia, pinzells, rodets, mans, dits,...


Posem pintura, barregem colors, experimentem amb els canvis i contrastos i...quan hem decidit que és suficient, col·loquem un full a sobre, amb molta cura ...i apretem bé (depenent de la finura de cadasqú, podem picar a sobre o apretar.. La nostra nena com que és una miqueta bèstia...li agrada donar uns bons cops amb empenta i decisió....coses dels gens, suposo...jeje





Ara és el moment de donar la volta al full i ...¡¡¡alehop!!! ja tenim la imprimació feta...tota una obra d'art, no em direu!!



Ho vam repetir vàires vegades, utilitzant colors diferents per cada ocasió. Vam gaudir molt en tots el moments i per plasmar la gran obra i a mode de seqüència  vam anar posant els fulls sobre un troç gran de cartró, una al costat de l'altre i ho vam  penjar a la paret com si d'un quadre es tractés!.


1 comentari:

  1. que bonito blog tienes! nosotros hacemos muchas atividades como las que enseñas por aqui! te seguire tb!

    ResponElimina

Deixa el teu comentari