dimecres, 17 d’abril del 2013

Bombolles de colors....



A la Ona li ENCANTEN els contes, des de sempre i ara encara més, no es cansa de demanar que n'hi expliquis, de mirar-los, d'escollir-los, fins i tot, comença a explicar-los ella sola però a la seva manera, està clar!!

L'altre dia que vam anar a la biblioteca (parada obligada quan passem pel davant....que és força sovint!!), vam sortir carregades amb uns quants contes, entre ells aquest  "El fabricante de humo" de Carambuco Ediciones (per qui no coneix aquesta editorial, a part d'oferir uns contes amb unes histories genials, també estan pensats per accedir a la comunitat sorda ja que els texts estan acompanyats per LSE (és a dir, pels símbols de la llengua de signes castellana) i porten un DVD per seguir la història animada.


Bé, a part de què la història és divertida vam pensar donar-li una sortida extra i fer una activitat relacionada amb el conte.

Així que ens vam preparar per fer bombolles de colors....i fer que era el fum de colors que surt al conte.

No té massa secret: posar colorant alimentari a la barreja de sabó i aigua.
Teníem paper al terra i fèiem les bombolles a sobre,per tant, al petar, quedava l'esfera o contorn marcat al paper.



En principi semblava que aniria molt bé, estava encantada i anava decidida a fer moltes moltíssimes bombolles...però es va cansar ràpid, encara no és massa hàbil fent-ne i a més, si les bombolles no eren prou grosses no es marcaven al paper. Així que al cap d'uns 15 minutets ja va voler plegar....



A vegades hi ha coses que penses que seran un èxit assegurat i al final resulta que no....però potser més endavant ho tornem a provar, quan millorem la nostra tècnica (tot i que s'ha de dir, que no hi ha res més divertit que fer bombolles, això si, a l'aire lliure..perquè veure-les volar és de lo més màgic...

PD: Ara que la Ona ha tornat a veure les fotos em diu: "quan ho tornarem a provar??"... doncs, veient que "sembla" que torna a tenir interès, suposo que no trigarem gaire!!

2 comentaris:

  1. M'agrada l'activitat, quan en Pau domini més el tema de fer bombolles nosaltres també ho provarem. Gràcies per la idea!

    ResponElimina
  2. De res!! La qüestió és aquesta: provar, experimentar i gaudir!!

    ResponElimina

Deixa el teu comentari